Nye beboere og elevbesøk fra u-skolen

Daggamle pippipper Søndag tok vi en liten familietur til Vang i Hedemark og hentet 25 små nyklekte kyllinger. Ett døgn gammel flyttet de inn hos oss, og nå har vi begynt å telle ned til vi kan hente egg fra egne høner til frokost. Vi syntes det var litt kjedelig med helt hvite høner når vi skal ha de som hobbyhøns, så derfor har vi nå kyllinger av rasen Brun Italiener, Lys Sussex, Jærhøns og Sort Minorka. De søte små er ikke sortert på kjønn, så vi venter spent på å se hvor mange som får hanekam. 

elever

Én av elevgruppene i fjøset

I geitefjøset har de siste kjeene kommet til verden. Torsdag 5. mai kom det et tvillingpar og dermed var vi ferdig med årets kjeing. Vi er godt fornøyde, og koser oss med å se de gå ute på beite. Geitene nyter frisk gress, mens de små hopper og spretter rund på enhver høyde de kan finne. 
 
Den siste uken har vi hatt besøk av 8. trinnet på Skreia U-skole. Inndelt i to grupper per dag har elevene fått innføring i geitehold og birøkt. Vi synes det har vært en spennende uke, og håper elevene synes det samme.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.