Kjekjøtt

Vi selger hele/ halve slakt og stykningsdeler. Et halvt kje veier ca 7-10 kg. Les mer om kjøp av kjeslak her.

Bukkene slaktes i perioden oktober-januar, ta kontakt for bestilling av kje.

Helt/halvt kje udelt (kan klyves): 175 kr pr kg
Helt/halvt kje inkludert deling: 180 kr pr kg

Lår: 250 kr pr kg
Lår u/skank: 265 kr pr kg
Skank: 240 kr pr kg
Sadel: 270 kr pr kg
Carre/Grillribbe: 250 kr pr kg
Bog/nakke (hel eller delt): 180 kr pr kg
Grytekjøtt med bein: 140 kr pr kg

Om kjøtt fra boergeit

Spekepølser av geit

Gode og smaksrike spekepølser:
Morrpølse: 80 kr pr pk med to pølser (ca 180 g).
Spekepølse: 350 kr for hel og 200 kr for halv pølse.

Honning

Søt og god sommerhonning. Honningen er tappet i plastbeger og på glass. Kan anbefales både på og i brødmat, i teen og til marinering av kjøtt. Super gave til den som har alt.

1 kg beger – 200 kr
700 g glass – 160 kr
400 g glass – 110 kr
250 g glass – 80 kr

Jordskokk

Vi produserer jordskokk på gården. En grønnsak som er i ferd med å tre fram fra potetens skygge. Jordskokk har en frisk, nøtteaktig smak og egner seg godt til alt fra råkost, snaks, i bakevarer og som bestanddeler i purrer, supper og stekte retter.

Vi selger jordskokk på bestilling, fra september til ca februar

500 g – 50 kr

Skinn

Vi selger skinnene etter geitene våre. Bukkekjeene får mye myk og god karsmirull om høsten noe som gjør skinnene svært varme og gode. Den varme ulla innimellom den tykke pelsen gjør i tillegg at skinnet ikke tover så lett og holder seg selv med mye bruk. Unik gave til deg selv eller andre. Fine i soffaen, i barnevogna, som sitteunderlag på tur, etc. Pris fra 1200-1400 kr.

Ta kontakt, nå har vi mange fine skinn på plass.

 

Alle prisene er inkludert moms. Ta kontakt for spørsmål eller bestilling.